Caribbean Leadership Project

De Stichting Medische Zending Primary Health Care Suriname wil de gemeenschap notitie geven van het opvallend artikel dat verschenen is in het magazine van ‘Caribbean Leadership Project (CLP)’ waarin het “ Carribean Leadership Project 2011-2018” wordt belicht.

De Medische Zending heeft de eer als Surinaamse gezondheidszorginstelling in de rubriek ‘Bright Spot’ te verschijnen. Met deze rubriek wil CLP enkele uitmuntende voorbeelden  van innovatie en leiderschap in het Caraïbisch gebied belichten, door aandacht te besteden aan de grondslag en dynamiek van de instellingen, om van te leren.

Het identificeren van ‘Bright Spots’ binnen de ontwikkeling van leiderschap, erkenning, het succes en positieve ervaringen, zal volgens de Caraïbische organisatie, CLP, aanzienlijk bijdragen aan de verbetering van leiderschapsontwikkelingen in het Caraïbisch gebied.

Hierbij wil de Medische Zending het Caribbean Leadership Project bedanken voor het erkennen en publiceren van de innovatie en het leiderschap in onze gezondheidsorganisatie de Medische Zending. Ook bedankt MZ de gemeenschap van haar verzorgingsgebieden die hun volle ondersteuning bieden om de successen te bereiken.

Het artikel kunt u hieronder lezen.
Bright Spot ‘Stichting Medische Zending Primary Health Care Suriname’